Author Topic: Zhan Huang: Jag har att lära laget att vinna  (Read 237 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

aaaafdefe

  • Guest
  • Trade Count: (0)
Zhan Huang: Jag har att lära laget att vinna
« on: November 19, 2014, 06:43:57 PM »

Zhan Huang: Jag har att lära laget att vinna jag alltid förlorar bollen skulle nike lunarglide 4 herr      falla i dåliga vanor. enligt ESPN rapport i sommar, återvänder till Cleveland Cavaliers LeBron James belastas med ett stort uppdrag. I dagens intervju, han erkände att han ledde riddarna nike free run 3 dam  och lära dem i ett mästerskap nivå på jämnt av win är den största utmaningen någonsin stött på i hans 12-åriga karriär. "Denna hårdare än mig att få sitt första mästerskap ännu mer utmanande.

 "James sa," eftersom det är mina personliga mål. Men när det gäller detta, innan jag bestämde mig att återvända till Cleveland, vilket är aldrig ett mål. "Denna sommar, Kavaljererna bildade en talangfull trupp, men förutom James, en av två" jättar "-Owen och Kevin Carey Loew [Twitter] i min karriär har inte smakat smaken av postseason. Inte bara det, men Owen och aldrig team tid 9 år hicka spela efter nike free run dam  att ha vunnit mer än 50% av säsongen. "Jag antar att det tunga ansvaret av ledande unga spelare. "James sa," så att de vet hur man vinner. Det är mer än en basket nivå
 men för att bli en verkligt professionell spelare, inte förmånen, vårda möjlighet att bo i ligan. Detta har bra relationer och vinn. "Men detta kommer att ta tid. När du förlorar ett spel, när du får in nike free 4.0 v2 herr    en massa dåliga vanor. Sedan sade han,"behöver när du gick in i arenan varje kväll, men han ville inte att vinna, det kan få dig att se lat, men tid för att ändra den. ”

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14