Author Topic: Ronaldo verward teamgenoten Golden  (Read 183 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dddddddefvw

  • Guest
  • Trade Count: (0)
Ronaldo verward teamgenoten Golden
« on: December 06, 2014, 12:13:52 AM »
Ronaldo verward teamgenoten Golden Globe kandidaat veelbelovende genieten niet hebben gewonnen de beste coach. FIFA 2014-de Golden Globes waren aangekondigd drie-man shortlist, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo en Manuel Neuer zullen strijden voor deze eer,  nike tiempo legend v kopen     maar Ronaldo is veruit de meest optimistisch over nike hypervenom phantom kopen     de winnende kandidaat, Ancelotti wordt ook beschouwd als de beste coach van de populaire.
Hoewel Shang seizoen Real Madrid niet kan kampioen van de Tippeligaen gewonnen, maar nog steeds besteed heeft een heel feng van de oogst van het seizoen, air jordan 6 dames    niet alleen in koning Cup finales in de beat Barcelona gewonnen, belangrijker van is in Champions League finale in de beat met stad tegenstanders ATL., later 12 jaar won team geschiedenis tiende zetel Champions League kampioen, nieuwe seizoen ze en beat Sevilla gewonnen heeft Europese Super Cup kampioen, momenteel League in de Real Madrid rij in punten lijst van eerste is, de gebeurtenissen 17 streak gemaakt heeft air jordan 4 kopen     geschiedenis teamrecord, Ancelotti ook ingevoerd heeft jaarlijkse beste coach van kandidaat-lijst. Volgens de Aspen dagelijkse nieuws gemeld dat Ronaldo wint voor Carlo Ancelotti was niet per ongeluk
hij geloofde dat Italië coach het heel eerlijk, en zeer gelukkig over dit maken kan, en Cristiano Ronaldo is ook van mening dat Carlo Ancelotti favoriete om te winnen beste jordan flight 45 kopen     coaches coach is. Maar Ronaldo en zijn echte team-mates van Madrid verzuimde de gouden bal shortlist met haar verward hij dacht dat zijn teamgenoten verdiende de gouden bal van de laatste voordrachten ingevoerd. Natuurlijk, Ronaldo voortaan favorieten om te winnen van de Golden Ball Award voor speler, maar de Real Madrid ster geeft de voorkeur aan voorzichtigheid. De winnaar van de Golden Globe Awards zullen worden aangekondigd op de uitreiking op 12 januari volgend jaar.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14