Author Topic: Nike Air Max 1 Premium Nieuwe Collectie  (Read 109 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kyleblithe

  • Guest
  • Trade Count: (0)
Nike Air Max 1 Premium Nieuwe Collectie
« on: December 15, 2015, 12:44:24 AM »De hele split-tussenzool kleuren voor de Nike Air Max 1 Premium Outlet Store is een trend die Nike Sportswear is niet op zoek te laten gaan op elk moment snel. Hier is een ander paar dat de bodem halveert in termen van kleur, deze dragen wit op de front-end en rood op de back-end. Elders de sneaker is een vrij gedempt affaire dankzij de combinatie van grijs suède en ripstop bovenin en de nogal onopvallend zwarte Swoosh snijden langs de zijkant.

Sorry jongens, maar dit colorway is gewoon te goed om niet te benadrukken. Nike levert een paar van de Nike Air Max 1 Premium dames Uitverkoop Beeldjes in een zeil, mango en orwd bruine kleurencombinatie voor de dame van de wereld. De "cut out" benaming verwijst naar de leer overlays rust bovenop de-mango gekleurde mesh panelen, zoals te zien op de teen doos en middenvoet.Met een overwegend off-wit of varen bovenste naar het levendige contouren contrast, Nike Air Max 1 Premium online kopen Belgie een orwd bruine zichtbare air unit rondes uit deze release. Op dezelfde manier dat we zullen terugkijken op de periode van eind 2013 tot 2014 (en verder?) Als een broeinest voor alle rode kleurstellingen, zal sneaker historici deze periode voor de invoering van de two-tone Air Max tussenzool herinneren.

Het gebeurde op het topmodel en dat leek een natuurlijke uitbreiding van zijn technische bekwaamheid, maar heeft ons verrast zoals gepresenteerd op klassiekers als deze Nike Air Max 1 Premium. Het is inmiddels een gevestigde esthetische, en die lijn dompelen neer van de Nike Air Max 1 Premium heren Goedkope het zadel geeft deze zwart / grijs pair een extra dimensie met een beetje wit aan de voorkant.

Na het openbaren van de "Geometrische" pack, die bestaat uit een Roshe Run en deze Nike Air Max 1 Premium Nieuwe Collectie, zijn we eindelijk zien van de release van het laatste model in de verpakking. Deze Air Max 1 Premium is gekleed in een geheel zwarte bovenkant met slechts een witte tussenzool als accent. Het interessante draai aan de andere gemeenschappelijke colorway komt in de vorm van de driehoekige ontwerp dat het de verpakking krijgt zijn naamgenoot uit. Hoe werkt deze Air Max 1 te vergelijken met andere patroon Air Max 1s?

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14