Author Topic: nike air max 1 goedkoop  (Read 332 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

joshua

  • Guest
  • Trade Count: (0)
nike air max 1 goedkoop
« on: August 28, 2014, 01:43:17 AM »
Met extra mensen in de VS eerder uiten dat ze willen zijn in beloopbare plekken, sneakers draagt ​​een positie voor u om deel te nemen in het potentieel met betrekking tot Oughout. Ersus. reizen. Samen met de twee belangrijkste in de hele wereld het meest significante nike air max 1 dames sneaker bedrijven, life style schoenen-wat iemand don wanneer je merkt dat je loopt rond voor uren op eind, elke dag is de plaats die de inkomsten kunnen zijn. Duurzaamheid kan zijn of haar potentieel.
John Carnes, uw wereldwijde inventieve vertegenwoordiger betrekken spel functionaliteit met betrekking tot Adidas, informeert me dat dit regelmatig, high-afval techniek van het genereren van sneakers is een partij als het gebruik van een nieuwe draai met candy bar brood. "Jullie hebben vaak een ding," ze bevestigt. "Je begint met een meerderheid middelen samen met de lagere aspecten uit en over. Toch gebruik van natuurlijk leer, samen met mesh, je kan gewoon niet het idee draaien weg omhoog samen met pas het nog maar eens. Je eindigt genereren verkwisten, in dienst zorgvuldig draad, lijm , en dergelijke. nike air max 1 goedkoop Bijna elke fase is zeker een item cursus van actie. "Carnes bevestigt Primeknit uiteindelijk wordt ontworpen om mee te beginnen als een duurzaamheid oplossing-how volbrengen velen van ons maken gebruik van oplossingen eigenlijk nul verkwisten? -maar In tegenstelling tot diverse andere functies uitgeprobeerd als nog, het idee bevonden zich blijven degene die niet de functionaliteit niet verliezen.
Laten we altijd betrouwbaar te zijn: Dit kan buiten zijn van een nieuwe behoefte-gebaseerde industrie, het is bovendien een nieuwe verlangen gebaseerde onderwerp, bevestigt Peveto. "Van de artistiek oogpunt, terwijl elk van onze mode-klasse echt klimt in het idee, er is geen horizon." Sinds Kanye West side is van plan minimaal formaat sneakers met Adidas, samen met zeer waarschijnlijk het toepassen van uw Primeknit technologische innovatie, mode kan een belangrijk element zijn voor u om deel te nemen gedurende hun uitvoering op met acceptatie.
Nike is nu verbreed met behulp van hun breien recht in bijna elke wereld: joggen, weinig liga, coaching, uiteraard geen goed Flyknit high-top hockey schoenen mooi gemaakt met Kobe Bryant. Maar Nike distributeurs belandde terughoudend terwijl ik informeerde de boeven om zijn of haar technologische innovatie te illustreren, alsook vermelden verschillende nieuwe releases op de horizon, sturen veel bredere tactiek waarbij gebruik gebreide technologische over de meeste sneaker types kan glashelder zijn. Tony Adamowicz Bignell,nike air max 1 leopard vice president van de VS met betrekking tot sneakers uitvinding, vertelde me dat zal makers zijn over het algemeen regelmatig op zoek naar manieren om je sneakers kan gezamenlijk worden gebreid, en ook met behulp van gloednieuwe middelen.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14