Author Topic: Met de creatie van de Nike Air Max  (Read 75 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline elissaumpe

  • Trade Count: (0)
  • Puppy
  • *
  • Posts: 0
  • Shiba Inu
    • View Profile
    • http://www.pickupshoesuk.com
Met de creatie van de Nike Air Max
« on: February 16, 2016, 11:03:48 PM »
Basketbal schoenen hebben de neiging om lichter en ook kleinere om te helpen met de extended running in verband met de sport. Basketbal schoenen rubber evenals polyurethaan zolen die zijn gemaakt mild en duurzaam. Voetbal schoenen vreselijk missen zolen - ze zijn ontworpen om de voeten en het centrum van de speler te houden verbonden zwaartekracht laag bij de terrein.  leer De bovenste kan synthetisch zijn. Voetbal shoess algemeen dikkere zolen en in het algemeen grotere all-round bouw van materiaal nike roshe run dames sale nederland. Zij kunnen meestal gemaakt van een van beide set of kunststof. Hoogwaardige shoess, zowel voor basketbal of voetbal, moet gemaakt om staan ​​tegen zware gebruikt vuil, modder, regen, of zelfs de sneeuw.

In 1980 Coleman aangekomen Air, met dank aan geen voormalig NASA-ingenieur naam Frank Rudy. Zijn gedachte gebruik drukgas voor u kussen effect werd geworpen een paar schoen bedrijven, nog alleen Nike nam it up. Schoenen met lucht gevulde urethaan materiaal zakken werden uitgeprobeerd met Phil Knight en zijn medewerkers op training runs. Voorlopige scepsis snel verdampt terwijl zij besefte dat hier geweest iets dat niet alleen voelde groot, maar echt gewerkt in de voorkomen van letsel nike air max 90 dames goedkoop nederland. Als gevolg hiervan, het bedrijf moest haar verschuiven ontwikkeling in de late jaren 1980 tot Zuid Korea en Taiwan de locatie waar de beroepsbevolking was goedkoper en ook geleidelijk Azië werd de belangrijkste regio waar Nike's producten werden vervaardigd.

Met de creatie van de Nike Air Max Air Sole, was het eindelijk mogelijk het creëren van een schoen zonder schuim, fabricage als gevolg te laten een speler bal volledig op lucht. Gebruik makend van thermovormen technologie, Nike ingenieurs ontwikkelen van een gladder oppervlak aan de bovenkant van lucht Sole eenheid te bevestigen het item meer stevig aan de hoog. Terwijl schuim heeft de voordeel van een extra demping tool, schuim comprimeert ook na verloop van tijd goedkope nike free run 5.0. Bijgevolg de verwijdering ervan betekende langduriger consistente demping. Echter, organisatie, waarbij gestage vorderingen tijdens het 1970-s-1980, geconfronteerd met een perspectief van een ernstige crisis in de late 1980-begin jaren 1990. Kortom, het bedrijf heeft al kreeg internationale toestemming en was populair over de hele wereld van de wereld, maar de productie met sportschoenen en sport gear in de traditionele regio's, bijvoorbeeld de VS, Europa en Japan  werd minder en minder winstgevend.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14