Author Topic: Legend: ingen Messi Argentina VM tidigt ut  (Read 236 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

aaaadeferfgr

  • Guest
  • Trade Count: (0)
Legend: ingen Messi Argentina VM tidigt ut
« on: December 05, 2014, 12:31:20 AM »

Legend: ingen Messi Argentina VM tidigt ut Barcelona nära 30 år mest starka, tränas en gång hade Barcelona och Argentina nike free run 2 herr     av legenden Menotti nyligen acceptera har Argentina sport illustrerad av intervjun, som han talade nike free 4.0 v2 dam   om har Messi och Barcelona och Argentina av problem

 i Menotti verkar om World Cup Shang ingen Messi, så Argentina grupp spel på ut har han också tycker mest för coachade Argentina team av ska är melon PEP Guardiola. Övergå till Argentina coach när Menotti inte var optimistisk om Martino,nike free 3.0 rea     Guardiola enligt hans uppfattning är det lämpligaste valet, Menotti säger, "Savilla vänster, Guardiola bör väljas som Argentina tränare, om jag var du, jag kommer att lägga tre unga tränare runt honom, lära av honom, och noggrant övervägande av framtida utveckling"Men under Guardiola Barcelona är historiens starkaste fråga, nike roshe run sverige   Menotti säger,"Jag vet inte om Barcelona är det bästa laget i historia, ville se till att sådana problem och du har 70 AJAX, men Barcelona är det bästa laget i de senaste 30 åren, men Guardiola är den bästa tränaren i de senaste 30 åren.


 "Tala om Messi, Menotti säger,"  nike free 3.0 v3 herr   Macys trött, folk alltid frågar honom för att vinna vinna det, alltför stor press på honom. Utan honom, Argentina i gruppspelet i VM ur bilden. Jag tror inte Massey förlorat sin dominans, men vissa media vill få oss att tro det. Jag tror att Macys sida nu saknar idealisk offensiva laget. "Att nämnda Menotti tycker att Messi är ingen Pelé, och han sa" Messi är otrolig, men Pelé är den bästa spelaren, han är utlänning. ”

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14