Author Topic: Kinderen gedragen voeten zijn afgesneden de teen  (Read 229 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

qqqqqwedfefe

  • Guest
  • Trade Count: (0)
Kinderen gedragen voeten zijn afgesneden de teen
« on: November 15, 2014, 12:22:23 AM »
Kinderen gedragen voeten zijn afgesneden de teen, voor een paar van slecht passende schoenen, ontwikkeling van het kind, ouders kopen kleding en schoenen de neiging om te kopen van groot formaat eerst, maar zoiets mag niet worden gedaan. De dag voor gisterochtend, nike free 3.0 dames    11 - jarige Wang Xiaoxiao (pseudoniem) had een operatie in het ziekenhuis, de tweede teen van zijn rechtervoet geamputeerd, oorzaken schok, gewoon dragen van een paar van slecht passende casual sportschoenen, waardoor teen wrijft, onjuist onderhoud leiden tot bot en pees infectie. Gisteren, had de Chongqing evening news reporter gezien in hongling Wang Xiaoxiao in het ziekenhuis van Handchirurgie buiten het ziekenhuis, nike free 4.0 kopen    ze een operatie voor een dag, de tweede teen in zijn linkervoet heeft geweest geamputeerd. Wang Xiaoxiao vader, koning zei, ze zijn de wuchuan County, Guizhou provincie, mensen, in huis staat in het algemeen. Verlaten dochter gewond geamputeerde schoenen zijn een paar casual schoenen. Koning zei dat afgelopen winter, de vrouw in de provincie kocht mijn dochter die een paar van sportschoenen
 bij zijn vrouw idee is dat dochters doormaken puberteit, geen stereotypen groeide sneller op je voeten,nike free run 2 dames     zodat zal het kopen van grote schoenmaat een beetje, kiezen voor een paar van 36. Afgelopen winter, Wang Xiaoxiao had zijn schoenen en wat groter, maar slijtage dikke sokken, vermindert ook de schoenen voelde. nike free run 3 dames    "Vorig jaar toen de voet doet pijn een beetje. "De jongen zei. In September koeling dit jaar, lokale, Wang Xiaoxiao vindt dit paar schoenen te dragen. Koud weer sinds September, sokken, dik, voet en schoen wrijving is toegenomen. Om te beginnen met, tweede vinger in zijn linkervoet schrapen slechts een laag van de huid, Wang Xiaoxiao dacht er niets van, verder te dragen.

 Een paar dagen later, vond Wang Xiaoxiao de tweede teen in zijn linker nike free 5.0 dames    voet slijtage blaren, niet alleen breken de stroom van bloed. Opa weet, ze toegepast wat kruiden. Omdat Wang Xiaoxiao vaak lopen, twee dagen later, een voet verwondingen niet alleen goed, maar ernstiger. 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14