Author Topic: Joachim Loew: bounce shakebakeli  (Read 212 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

aaaadeferfgr

  • Guest
  • Trade Count: (0)
Joachim Loew: bounce shakebakeli
« on: December 05, 2014, 12:29:00 AM »
Joachim Loew: bounce shakebakeli observation av Sagan om ringen är min idol. Cleveland Cavaliers all-star framåt Kevin Love [Twitter] nike roshe run dam        nyligen godkänt en intervju med New York Post och sa till honom att han hade "Sagan om ringen" be hemligheten av bounce. Loew är NBA arenor "studsade nike air max tn sverige   galningar", karriär returer per match mer än 12,2. Han sade i en intervju

 år av Bill Russells råd är gör det studsar tillbaka med en ny förståelse. "Sommaren 2008 ett nytt projekt, jag hittade Bill Russell och frågade honom:" i den här ligan, hur kan jag skilja och andra spelare? " nike free 4.0 v2 dam   "Loew erinrade," säger han är studsade, och 80% returer är förstått längst ned i cirkeln. Så behöver du inte vara atletisk förmåga den bästa killen i världen. Många gånger handlar det om plats och vilja. Så alltid ha det i åtanke. Som en av de bästa post spelaren i NBA,nike free 5.0 herr     Loew sade hans barndom Idol är också bra. "Min far var en av mina idoler, men växer upp, Shaq och Barkley är min Idol, är bra man kan dominera ett spel."Han sade, "även Moses Malone, Larry Bird,"Trollkarl"och Kevin McHale is."

 innan han officiellt började riddarna, Loew har i många handel rykten, New York Knicks, anses vara en av hans potentiella nya klubb. nike air max ltd sverige   Nästa sommar, kan Loew bli en fri agent. Även han har nyligen uttryckt en vilja att stanna kvar i Cleveland, men New York har en speciell plats i hans hjärta. "Min far alltid sa att han var i New York för historien av spelet. Madison är en basket destination överallt och alla säger att det är olika. Så var vad jag menar är att Knicks är ett bra team, men nu är jag medlem av riddarna, och jag tror att det under en lång tid. Sade han,"så vi måste vänta och se vad som händer i framtiden. Men när det gäller att spela i New York och andra platser är annorlunda. ”

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14