Author Topic: Duitsland legende:  (Read 179 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dddddddefvw

  • Guest
  • Trade Count: (0)
Duitsland legende:
« on: December 06, 2014, 12:09:17 AM »
Duitsland legende: Golden Globes dat Ronaldo Messi World Cup is niet de beste.2014 FIFA gouden bal award ceremonie binnenkort, over Lionel Messi, Cristiano Ronaldo en Novo Raz drie laatste kandidaten die deze prijs hebben gewonnen, buitenstaanders praten over dit onderwerp in de nabije toekomst. Als geschiedenis de eerste FIFA World Player van Duitsland spelers,nike air yeezy kopen      Lothar matthaus voor Golden Globe Awards onderwerp, natuurlijk,  air jordan 3 kopen    hebben het volste recht om te spreken, hij onlangs in een persoonlijk gesprek te voorspellen de uiteindelijke winnaar van de Golden Globe Award dit jaar.
Matthaeus zei in een interview met Sky Sports News: "Ik denk persoonlijk Ronaldo zal worden gewonnen dit jaar Golden Globes, zijn scoren efficiëntie was uniek, air jordan 13 kopen     en hij zette een nieuw scoren record. In het algemeen, in het midden van een World Cup-jaar, optredens op de World Cup moet de belangrijkste factor om te overwegen, maar ik denk Ronaldo de constante doel maakte hem opvallen. Ik denk dat hij zal een bekroonde warm, omdat elke week ons genot brengen zal. "Het begin van het nieuwe seizoen tot op heden, Real Madrid hoofd Ronaldo afvuren, 28 doelpunten in alle competities,air jordan 11 kopen      in de 13 ronde van La Liga, is er woede in 20 wedstrijden. Over dit jaar als kapitein tot Argentinië bereikte de World cupfinale van Lionel Messi, Matthaeus zei: "Ik was niet bullish op Messi omdat hij voor te lang nu gekwetst, maar op de World Cup, hij niet op zijn best was.

 Ik denk dat hij niet die goede prestaties op de World Cup, hoewel finale van de FIFA World Cup Golden Ball award aan hem, maar ik denk dat het is gewoon een geschenk van hem. air jordan 5 kopen     Niet vergeten dat toen hij zijn hoofd schudde te krijgen van de trofee na de finale. ”Junioren Neuer de vermeldingen dat de nationale team, Duitsland legende over zijn vooruitzichten voor het winnen: "Noel kon afmaken in de top drie is fantastisch. Zijn stijl heeft een nieuwe doelman gemaakt, hij was de 11e speler buiten het beperkte gebied op de rechter, hij was een veegmachine. World Cup gaf hem een perfecte stadium te tonen zelf. Voor Zuid-Amerikaanse fans is Neuer stijl gloednieuw. Duitsland Liga is niet erg populair in Zuid-Amerika, dus ze niet de Neuer dat wist. Nu Manuel Neuer in bekendheid buiten Europa, hij is ook een Duitsland team won een belangrijk World Cup held. ”


 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14