Author Topic: Bryant en ik krijg langs zeer goede  (Read 193 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dddddddefvw

  • Guest
  • Trade Count: (0)
Bryant en ik krijg langs zeer goede
« on: December 06, 2014, 12:05:36 AM »
Bryant en ik krijg langs zeer goede gedenkwaardige finale Rondo groene leger te verliezen.Volgens het verslag ESPN zal de Los Angeles Lakers de Celtics in Boston vandaag uitdaging. Gisteren, heeft gefotografeerd twee-headed ster Kobe Bryant en Rondo ontbijt foto's en nike free 3.0 dames    gissing of ze zijn het bespreken van mogelijkheden voor nike free 4.0 kopen   toekomstige samenwerking. In dit verband Bryant publiekelijk gereageerd in een interview vandaag. "Zeer smakelijk. "Wanneer gevraagd over bij het eten van ontbijt met een Rondo

 Kobe Bryant zei met een glimlach. Omdat Rondo nike free run 3 dames      zullen een free agent volgende zomer, en na hardnekkige geruchten over zijn transacties (waarvan sommige is betrokken met de Lakers), dus speculatie dat Bryant en Rondo dit voldoen aan voor het ontbijt is waarschijnlijk te discussiëren over de mogelijkheid van samenwerking. Volgens de speculatie, werd Bryant ontkend. "Nee, we hebben langs heel goed. Vanuit het oogpunt van agressiviteit en mentaliteit hadden we vergelijkbare standpunten van het spel. "Hij zei. Kobe Bryant ooit gedacht dat Rondo's teamgenoten in de toekomst? "Nee, ik heb nooit nagedacht over eventuele toekomstige team-mates. "De Lakers en de Celtics zijn NBA twee traditionele reuzen team, en won vele kampioenschap trofee. In 2008 en 2010, hebben de twee ploegen eenmaal nike free run 2 dames   vergaderd in de NBA Finals, en won. Maar in de afgelopen jaren, hebben de twee ploegen lopen in moeilijkheden. Wanneer u wordt gevraagd of er op de korte termijn de Los Angeles Lakers en de Boston Celtics terug naar de NBA Finals, Bryant vertrouwen uitgesproken: "Ik weet dat wij uiteraard zeer snel zijn (terug te keren naar de NBA Finals) op de weg.

"Voor Boston TD Tuin, het geheugen, de meeste zeggen dat Bryant is verloren in de 2008 NBA Finals. "(De 2008 NBA Finals) 6eDe nederlaag, en ik altijd zal herinneren. Het was een zware klap. "Bryant zei", maar dit verlies drijft ons succes in de komende twee jaar op rij gewonnen, omdat we  nike free 5.0 dames    de noodzaak begrijpen moet worden aangetoond door een agressief op de toonhoogte. "Volgens de ESPN rapport, de twee sterren voor het ontbijt is gepland voor enkele weken, terwijl de Lakers en de Celtics nog niet echt in de handelsbesprekingen die Rondo's een paar maanden geleden, maar bronnen zei dat de twee kanten had een korte discussie. Maar in feite de Lakers raakte geïnteresseerd in heel vroeg op Rondo. Bronnen zei, de groene armen en bewaker was de Los Angeles Lakers in volgende zomer hoofddoel. Maar als onderhandelingen tussen de Lakers en de Celtics Rondo wil hervatten, de Celtics kan worden verlangd om ten minste een eerste-ronde ontwerp pikt.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14