Author Topic: Babyliss rettetang jern tilbyr deg  (Read 241 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dscffdgb6

  • Trade Count: (0)
  • Puppy
  • *
  • Posts: 0
  • Shiba Inu
    • View Profile
Babyliss rettetang jern tilbyr deg
« on: September 21, 2014, 11:18:12 PM »
Den Babyliss rettetang jern tilbyr profesjonelle resultater til jeder der som verdsetter god hår. Frizz er rekkefølgen audio-video dagen for folk flest og få den uutav kan være vanskelig. nike free 5.0 dame,Mediterranean sea Babyliss spekter av flatt jern, kan du enkelt slå frizz av og standse dem av håret ditt. Det er flere Babyliss rettetang jern modeller tilgjengelig i markedet med ulike plate størrelser ment to get forskjellige hår volumer. With regard to de som mer hår volum, vil de større platestørrelser være tilstrekkelig, smat de som har sm? volumer, er det liten platestørrelser også.
Babyliss rettetang tilby den beste opplevelsen på retting. Borte varifr?n de dager da man måtte tilbringe flere timer på å rette fordi håret vil ikke blank være rett. Enda verre er det til tross for det faktum at det tok så lang tid for å oppnå den rette; den rette vil ikke fortsatt vare lenge. babyliss norge,Hva med å bruke mindre tid på å rette og bærer den slanke og rett hår i flere dager uten å re-rette? Den er hva en Babyliss rettetang jern tilbyr deg. Med toppmoderne teknologien som brukes i strykejern, vil du aldri trenger å bekymre deg for skader på håret på grunn av sterk varme, babyliss pro miracurl,brekkasje, tap av volum og frizz. Håret ditt traicionero daglig ser elegant & forlokkende, og gir deg all oppmerksomheten fra venner og beundrere.
Babyliss rettetang jern kommer i forskjellige utførelser. Pro Nano Titanium-modellene har keramiske belagte, titan behandlet plater som forbedrer en jevn varmefordeling gjennom håret. De titanpartiklene er innleiret i overflaten utav stedene. Dette sikrer at platene varmer opp forty percent raskere enn hva får på ordinære keramiske plater uten titan partikler. nike air max 90 norge,Hun har også digital ionisk teknologi som sikrer hierdoor mer konsekvent og kontinuerlig generasjon av negative ioner som er medvirkende til defrizzing håret og gjør det lett å fashion.
Pro Nano Titanium Babyliss rettetang jern modeller g?ller med langt infrarød teknologi som hindrer skader og bidrar til å forsegle fuktigheten i håret. Du kan bruke dem til å style, lage bølger, krøller og super straight også. For tiden er den en ", 1? inches og 1? "plate størrelser tilgjengelig i denne kategorien. Jo større plater emergeny room for folk med lengre hår og de liten plater for folk mediterranean kortere hår. Babyliss strykejern varme opp til 450 grader Fahrenheit, babyliss krølltang,og de avkjøles fort også. Temperaturene er justerbar og de kommer med opptil 55 forskjellige varmeinnstillinger. de e med begrenset fire års garanti.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14