Author Topic: Avslöja hemligheter av gifta söner  (Read 174 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dddddddefvw

  • Guest
  • Trade Count: (0)
Avslöja hemligheter av gifta söner
« on: December 06, 2014, 12:25:53 AM »
Avslöja hemligheter av gifta söner i oktober nästa år Andy Murray mors äktenskap detaljer. Murray och Sears tillkännagav sin förlovning i November nio år flickvän  nike roshe run dam     kärlek hennes mamma, Judy Murray sin första intervju för nike air max tn sverige   några dagar sedan, sade han mycket glad son engagemang och avslöjat Andys och Sears kommer att hållas oktober bröllop.

 "Bröllop i oktober nästa år- men jag kommer inte att dansa på bröllopet. "Jude sa, hon hade deltagit i BBC hit Visa dokusåpa"strictly come dancing", nike free 4.0 v2 dam     son Murray var hjälpte, men två folk som dansar det verkar ingen utanför godkännande. Judy sade också att hans son hade en mycket "traditionella", innan den föreslår att Sears, speciellt med sin flickväns föräldrar talade om. "Andy förlovade, jag var mycket glad. När att nu händer, jag är verkligen glad, glad.  nike free 5.0 herr    Han var en mycket traditionell man, innan den föreslår att Kims föräldrar på telefonen. Sättet han är traditionella. Säkert är att jag brukar dansa på bröllopet.
"När Murray anslöt sig till den internationella tennisturneringen i Manila ras har sagt som planerar att få gifta sig nästa år, men vigseln vid en obestämd tidpunkt. Men min  nike air max ltd sverige   mamma Judy gjorde en inte så hårt. "Bröllopet kommer att vara nästa år, antagligen i oktober. Jag tror att han vill gifta sig innan deras engagemang. "Bröllop kommer att vilja, som svärmor, Judy är väldigt liberal," de vill göra vad du vill, helt upp till dem. Jag vet inte om bröllopet kommer att hållas i Skottland. "Judy avslöjade också att Murray att rådgöra med sin dans färdigheter. "Han gick i en god väns bröllop förra veckan sin bästa man, så han bad mig att lära honom hur man vals, i fall du behöver att dansa med tärnorna. Jag lärde honom vissa grundläggande rörelser. ”

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14